• شناسه خبر : 57381
  • تاریخ انتشار : 30 شهریور 1400 - 06:47

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوثر گفت: حدود ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات و اعتبارات ارزان قیمت از ابتدای سال‌جاری تا کنون از سوی تاسیسات گردشگری این شهرستان جذب شده است.

پیشخوان بانک

 

جهانگیر شهبازی در این زمینه بیان کرد: تسهیلات مورد نظر در راستای توسعه گردشگری شهرستان کوثر به ویژه اقامتگاه‌های بوم‌گردی و گردشگری کشاوزری پرداخت شده است تا شاهد رونق و توسعه گردشگری در روستاهای منطقه باشیم.

به گفته وی، بیشتر این تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید به تاسیسات گردشگری پرداخت می‌شود و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوثر بیان کرد: با توجه به استقبال مناسب از طرح‌های گردشگری کشاوزری که دلیل اصلی آن تفویض تمامی امور آن به شهرستان‌ها است، این اداره هم با سرعت‌بخشی به روند صدور مجوز و تشکیل پرونده، تلاش دارد تا پاسخگوی شهروندان در این زمینه باشد.

وی اضافه کرد: تعداد هفت واحد گردشگری کشاورزی در حال حاضر در حال فعالیت یا در مرحله صدور پروانه هستند و تعداد پنج واحد بوم‌گردی تبدیلی و یا احداثی نیز در شهرستان کوثر فعالیت می‌کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up