• شناسه خبر : 61503
  • تاریخ انتشار : 13 دی 1400 - 01:46

رییس علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته ۱۸ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند که تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی استان در مجموع به ۱۱۲ نفر رسید.

بیمار کرونا

شهرام حبیب‌زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته ۱۸ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند که تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی استان در مجموع به ۱۱۲ نفر رسید.

وی افزود: خوشبختانه ۱۹ بیمار کرونایی با بهبودی نسبی از مراکز درمانی ترخیص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: هم‌اکنون ۲۵ بیمار بدحال کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی استان اردبیل بستری هستند.

حبیب‌زاده به تزریق یک‌میلیون و ۸۰۴ هزار و ۶۱۲ دُز واکسن بر علیه بیماری کرونا در استان اشاره کرد و گفت: ۹۰۸ هزار و ۷۲۸ دُز واکسن مربوط به مرحله اول و ۷۸۸ هزار و ۸۴۲ دُز مربوط به مرحله دوم واکسیناسیون است.

وی اضافه کرد: تاکنون ۱۰۷ هزار و ۴۲ دُز واکسن کرونا در مرحله سوم برای جامعه هدف تزریق شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ادامه داد: تنها راه پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در جامعه، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن است که از هم‌استانی‌های عزیز خواستاریم به این موارد اهتمام جدی داشته باشند.

وی گفت: هم‌اکنون شهرستان اصلاندوز و پارس‌آباد در وضعیت زرد و شهرستان‌های اردبیل، خلخال، گرمی، نیر، سرعین، کوثر و نمین در وضعیت آبی قرار دارند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up