• شناسه خبر : 61515
  • تاریخ انتشار : 13 دی 1400 - 08:28

شهردار اردبیل گفت: نیروهای شهرداری به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند تا در کنار برف روبی، نمک پاشی امکان تردد ایمن را در شهر اردبیل به وجود آورند.

برف روبی

 

محمود صفری در جریان عملیات برف روبی زمستانی در اردبیل اظهار کرد: به دنبال بارش برف از شب گذشته تاکنون پرسنل شهرداری تلاش می کنند تا با برف روبی و پاکسازی خیابان ها و معابر اصلی شهر در تردد مردم سهولت و راحتی ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: 200 نفر نیرو به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند تا در کنار برف روبی، نمک پاشی در برخی مسیرها را نیز انجام داده و امکان تردد ایمن را در شهر اردبیل به وجود آورند.

شهردار اردبیل از همکاری مردم قدردانی کرد و گفت: با توجه به تداوم بارش ها امیدواریم شهروندان از پارک کردن خودرو در خیابان ها و معابر اصلی خودداری کرده و از ریختن برف منازل خود به کوچه ها و خیابان ها خودداری کنند تا به سرعت عملیات برف روبی در سطح شهر به انجام برسد.

صفری افزود: به نسبت سال های گذشته ما کمترین مصرف نمک را در سطح شهر اردبیل برای یخ زدایی در نظر گرفتیم و سعی و تلاشمان بر این است تا با تلاش پرسنل و سرعت عمل آنها اجازه مسدود شدن مسیرهای اصلی و معابر عمومی را ندهیم.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up