• شناسه خبر : 6311
  • تاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1398 - 01:40

رئيس اداره دامپزشکي شهرستان همدان در جلسه کارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان همدان، گفت: در ارديبهشت‌ماه جاري از ۶۰ واحد صنفي لبنياتي سنتي بازرسي و از شير آنها نمونه‌برداري شد که در ۹۹ درصد آنها آلودگي و تقلب مشاهده شده است.

 

h63

تأیید وجود وایتکس در لبنیات سنتی

به گزارش شهرخوان، نقي‌پور اضافه کرد: بيشترين تخلف مربوط به افزودن آب، نمک و مواد ضد عفوني‌کننده شناسايي شده است. وي گفت: نمک با هدف جبران غلظت و طعم به شير اضافه مي‌شود و براي پنهان کردن بار ميکروبي شير، از مواد ضدعفوني‌کننده مانند وايتکس استفاده مي‌شود.

نقي پور تأکيد کرد: شير مورد نياز لبنياتي‌هاي سنتي به طور مستقيم از روستا و دامداران خريداري شده و هيچ گونه آزمايشي براي سنجش بار ميکروبي و تأييد سلامت شير انجام نمي‌شود. وي افزود: متأسفانه عدم نظارت بر صدور پروانه مهم‌ترين مشکل اين واحد‌ها است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up