- شناسه خبر : 64348
- تاریخ انتشار : 16 فروردین 1401 - 02:46
دوران شیوع کرونا شرایطی را حاصل کرده که دبستانی ها وضعیت علمی پایداری نداشته باشد پس می طلبد که در دوره جدید زمان آموزش را افزایش دهیم.
آموزش کودکان و نوجوانان با ارزش ترین سرمایه یک ملت است و هر چه برای حفظ آنها بکوشیم در آینده جامعه سعادتمندتری خواهیم داشت ولی شیوع بیماری کرونا باعث شد تا مدارس مجازی شده و از کیفیت آموزش کم شود. در این مورد یکی از شهروندان پیامی برای ما ارسال و درخواست کرده در شروع نیمه دوم سال کمبودهای سالهای گذشته جبران شود.
پیام مخاطب ما بدین شرح است:
سطح علمی دانش آموزان به دلیل آموزش های مجازی رضایت بخش نیست. آن چه از صحبت های مسئولان وزارت آموزش و پرورش متوجه میشویم این است که قرار است آموزش مجازی نداشته باشیم و همه چیز با حضور دانش آموزان و تدریس معلمان در فضای مدرسه پیش میرود. افت پنهانی که در دوران شیوع کرونا و در پایههای ابتدایی اتفاق افتاد را باید با همت مضاعف جبران کنیم. خلاقیت دانش آموزان باید با مشارکت خانواده، مدرسه، معلم و همکاری آنها ارتقاء یابد. با تمامی شرایطی که وجود دارد، امید به این که در سال جاری با رویکرد آموزش های حضوری و جدی مواجه شویم.
شما مخاطبان محترم می توانید نظرات خود را در بخش دیدگاه ثبت کنید.
به جای استخدام نیروی جدید برای صرفه جویی هر سال تعداد دانش آموزان را افزایش می دهند بیچاره کسی که در خانه نشسته و بچه اش. را فرستاده مدرسه و انتظار داره کیفیت آموزشی داره
با شور و شوق برای تدریس بهتر رفتم ادامه تحصیل دادم با هزاران تاسف به جای تشکر و قدردانی ۵ ساله از اعمال مدرک بنده با وجود مرتبط بودن خودداری می کنند.
برای تحول در آموزش باید اول برای معلم هزینه کرد اونم هزینه کلان.
ضمنا تعداد دانش آموزان کلاس نبایداز ۲۰ نفر بیشتر باشه نه اینکه چهل نفر
شما را به خدا مجازی کنید.الان همه مریض هستن
آموزش واقعا شده اولویت آخر….
برخی کارشناسان بر این باورند که دور بودن دانشآموزان و دانشجویان از مراکز آموزشی مسائل مختلفی برای آنها از نظر آموزشی و اجتماعی به بار آورده که بازگشایی مدارس و دانشگاهها تنها راه علاج آن است اما این مراکز باید مشکلات را درک کرده و برای بازآموزی نوجوانان و جوانان برنامه داشته باشند.
آمدن کرونا به کشورمان و دیگر کشورها حوزههای مختلف دستخوش آسیب ها و تغییرات بعضا جبران ناپذیری شدهاند که یکی از مهمترین آنها حوزه آموزش است.
با کدوم امکانات معلم چه امکاناتی داره یک کتاب دادن بهش و 30نفر دانش آموز که درخانه ازهزاران مشکلات معیشتی خانوادگی اومده نشسته کلاس
آخه معلمی که با مدرک دکتری ۵ میلیون تا ۷ میلیون می گیره
میتونه تحول آموزشی ایجاد کنه
اون کشورهایی که متحول شدند و پیشرفته به معلم حقوق چند هزار دلاری میدن
معلم ها که فقط فکر پول هستن.اینهمه آدم با همینقدر حقوق در مشاغل مختلف دارن کار میکنن اونم کل سال را.تعطیلات تابستان و عید هم ندارند