• شناسه خبر : 66517
  • تاریخ انتشار : 15 تیر 1401 - 01:25

وی ادامه داد: اعطای تسهیلات به ۲۴۴ طرح تولیدی و اقتصادی دیگر نیز در مرحله پرداخت است و با تحقق این امر، زمینه فعالیت و توسعه واحدها فراهم و مشکلات و موانع سر راه آنان برطرف خواهد شد.

انبار تولید کالا

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از پرداخت ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه و تقویت ۴۴۹ طرح تولیدی و اقتصادی این استان خبر داد.

یاسر عبداللهی عابد در جلسه بررسی مشکلات طرح های تولیدی و اقتصادی در استانداری اردبیل اظهار کرد: تسهیلات یاد شده طی ماه های گذشته از محل اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه به واحدهای تولیدی و کارآفرین پرداخت شده است.

وی ادامه داد: اعطای تسهیلات به ۲۴۴ طرح تولیدی و اقتصادی دیگر نیز در مرحله پرداخت است و با تحقق این امر، زمینه فعالیت و توسعه واحدها فراهم و مشکلات و موانع سر راه آنان برطرف خواهد شد.

عبداللهی همکاری و کمک بانک‌ها برای تحقق شعار سال “تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین” و افزایش تولید را ضروری خواند و تاکید کرد: مصوبات سفر سال گذشته رئیس جمهور به استان اردبیل در حوزه بانک‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، تاکنون از محل سفر سال گذشته رئیس جمهور به این استان، ۱۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی و صنعتی پرداخت شده و سال گذشته ۴۳ واحد راکد تولیدی با ظرفیت اشتغال ۷۵۰ نفر احیا شده و به چرخه تولید بازگشته است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up