• شناسه خبر : 69078
  • تاریخ انتشار : 19 آبان 1401 - 01:37

ترشی فواید و مضراتی دارد که دانستن آن برای هر علاقمندی به ترشی مفید است.

به گزارش شهرخوان؛ در این قسمت با فواید و مضرات ترشی آشنا می شوید.

فواید ترشی

از مهم‌ترین فواید مصرف‌ ترشی تأثیر آن در افزایش میزان اشتهاست. سرکه به ‌خاطر طعم خاصی که دارد، اشتها را تحریک کرده و با توجه به ارزش غذایی بسیار بالای غذاهای تخمیری، یک مکمل و تحریک‌کننده بسیار عالی برای کسانی است که از کم‌اشتهایی یا بی‌اشتهایی نسبت به غذا رنج می‌برند. مصرف‌ ترشی در کنار غذا به اندازه نرمال می‌تواند سلامت عمومی بدنتان را به‌ دنبال داشته باشد. فعالیت باکتری‌های مفید در انواع ترشی که به‌عنوان مواد غذایی تخمیری شناخته می‌شوند با ایجاد ترکیبات شیمیایی، سلامت انسان را به ‌دنبال دارد.

مضرّات ترشی

مصرف ‌ترشی برای برخی، ضررهایی هم به ‌دنبال دارد. برای مثال مصرف زیاد از حد انواع ترشی به‌خصوص برای کسانی که دچار بیماری‌های مربوط به معده و دستگاه گوارش هستند، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. به‌ دلیل اسیدی‌بودن سرکه مورد استفاده در تهیه ترشی، مصرف این نوع چاشنی می‌تواند آسیب جدی به بافت دستگاه گوارش افراد مستعد وارد کند. بد نیست اضافه کنیم که نباید از انواع ترشی سبزی‌ها توقع دریافت ویتامین و املاح معدنی داشته باشید. هرچند مواد اولیه ترشی سبزی، مواد مغذی بسیار سرشاری دارند اما محیط اسیدی ‌ترشی یا همان پی اچ پایین سرکه بخش زیادی از ویتامین‌ های مربوط به سبزیجات را از بین می‌برد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up