• شناسه خبر : 9158
  • تاریخ انتشار : 13 تیر 1398 - 10:18

مردی که به اتهام قتل دستگیر و به قصاص محکوم شده بود خانواده مقتول اعلام کردند درصورتی از قصاص وی گذشت خواهند کرد که وی شیرخوارگاهی در باقرشهر به‌نام پسرشان بسازد. اما از آنجا که مرد زندانی در مدت زمان مقرر نتوانست این شرط را عملی کند صبح دیروز به دار آویخته شد.

قتل

شهرخوان: مرد جوانی به اتهام قتل شوهر سابق همسرش به قصاص محکوم شد.

این مرد روز ۲۷ مرداد سال ۸۳ جوانی خون آلود را به یکی از بیمارستان‌های پاکدشت برد و بلافاصله فرار کرد.

ساعتی بعد این پسر جوان که با ضربه‌های کارد مجروح شده بود جان باخت و تحقیقات پلیسی برای یافتن عامل قتل آغاز شد.بدین ترتیب در نخستین گام کارآگاهان به بازبینی دوربین‌های مداربسته بیمارستان پرداختند. فیلم دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد که مرد ناشناس بعد از تحویل پسر مجروح به بیمارستان سوار بر مینی بوس فیات قرمز رنگی شده که زن جوانی نیز سرنشین آن بوده و از محل متواری شده‌اند.

در حالی که تحقیقات برای شناسایی هویت مقتول و عامل جنایت ادامه داشت، کارآگاهان دریافتند جسد متعلق به جوانی به‌نام مهدی است. بدین ترتیب تحقیقات از خانواده مهدی شروع شد و آنها گفتند: پسرمان مدتی قبل زنی به‌نام شهناز را به عقد موقت خود درآورد. شبی که ناپدید شد نیز به دیدن شهناز رفته بود. با به‌دست آمدن این سرنخ، کارآگاهان به سراغ شهناز رفته اما مشخص شد وی به عقد موقت مرد جوانی درآمده و همزمان با جنایت ناپدید شده‌اند.

کارآگاهان جنایی ورامین سرانجام موفق شدند شهناز و همسر صیغه‌ای‌اش را در صومعه سرا دستگیر کنند.

شهناز در تحقیقات راز جنایت مهدی را برملا کرد و گفت: قبل از عید سال ۸۳ به عقد موقت مهدی درآمدم اما بعد از مدتی به‌خاطر مشکلاتی که باهم داشتیم از هم جدا شدیم. مدتی بعد هم به عقد قربانعلی درآمدم. مدتی از ازدواج موقتم گذشته بود که مهدی با من تماس گرفت و گفت می‌خواهد برای تبریک عید به دیدن مادرم بیاید. آن روز من به قربانعلی گفتم که مهدی می‌خواهد به خانه مادرم بیاید و او هم موافقت کرد اما زمانی که آمد و مهدی را دید عصبانی شد و با چاقو به او حمله کرد.

بعد از این درگیری قربانعلی پشیمان شد و بلافاصله او را سوار مینی بوس فیات قرمز رنگش کردیم و به بیمارستان بردیم تا زنده بماند. در حالی که این مرد به اتهام قتل دستگیر و به قصاص محکوم شده بود خانواده مقتول اعلام کردند درصورتی از قصاص وی گذشت خواهند کرد که وی شیرخوارگاهی در باقرشهر به‌نام پسرشان بسازد. اما از آنجا که مرد زندانی در مدت زمان مقرر نتوانست این شرط را عملی کند صبح دیروز به دار آویخته شد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up