• شناسه خبر : 11851
  • تاریخ انتشار : 07 شهریور 1398 - 01:31

عضو شوری شهر اردبیل گفت: ما به رای اکثریت اعضای شورای شهر احترام می‌گذاریم اما این خارج از قاعده و قانون است که یک عضو شورا حضور فیزیکی نداشته باشد و بدون اینکه درخواست کتبی داشته باشد در فکر او باشیم و برای وی ریاست کمیسیونی را مهیا کنیم.

54

به گزارش شهرخوان، عضو شوری شهر اردبیل در هفتادوپنجمین جلسه رسمی شورا گفت: بالاخره معلوم نشد که ما با تعامل هیئت رئیسه کمیسیون‌ها را انتخاب کردیم و یا اینکه ملاک ما قانون بوده ست.

حسین افسانه افزود: ما به رای اکثریت اعضای شورای شهر احترام می‌گذاریم اما این خارج از قاعده و قانون است که یک عضو شورا حضور فیزیکی نداشته باشد و بدون اینکه درخواست کتبی داشته باشد در فکر او باشیم و برای وی ریاست کمیسیونی را مهیا کنیم.

وی ادامه داد: ما اگر می‌خواهیم دل کسی را به دست آوریم بهتر است دل مردم را به دست آوریم وگرنه لزومی ندارد که به خطر دیگران خودمان تمام قوانین و مقررات را زیر پا بگذاریم.

به نفع شهروندان طرحی مطرح نشده است

افسانه با تکرار این موضوع که در این دو سال حتی 25 دقیقه باهم در مورد شهر صحبتی نکرده و به نفع شهروندان طرحی مطرح نشده است، اظهار کرد: انتظار می‌رود در دو سال باقیمانده با کنار گذاشتن تمامی حواشی سعی کنیم تا به اصل خدمت‌رسانی به مردم توجه کنیم.

ایراد گرفتن به ترکیب هئت رئیسه نوعی بی عدالتی است

حبیب فتحی دیگر عضو شورای شهر اردبیل نیز بیان کرد: اینکه هر 11 عضو شورای شهر دلسوز مردم بوده و در خدمت به شهر شهروندان جهد و تلاش می‌کنند شکی نیست ولی اینکه به ترکیب هیئت رئیسه کمیسیون‌ها ایراد بگیریم نوعی بی‌عدالتی است چرا که با نظر مساعد هر یک از اعضای شورای شهر و یک فضای تعاملی هیئت رئیسه این کمیسیون‌ها مشخص شدند.

وی اضافه کرد: بعد از تعیین هیئت رئیسه شورای شهر در سال سوم در جلسات و کمیسیون‌های مختلف روی ترکیب هیئت رئیسه کمیسیون‌ها بحث شد تا بسیاری از مسایل بازگو شود که در این زمینه امیدواریم ترکیب هئیت رئیسه کمیسیون‌ها در سال سوم به خروجی مناسب در پیشبرد برنامه‌ها منجر شود.

12 1

در این جلسه اعضای شورای شهر با اختصاص اعتبار برای اجرای کانال سنگی خیابان صداوسیما، تکمیل واحدهای تجاری شهرک سینا، مجوز برای خرید .نهاده‌های گل و گیاه و همچنین ساماندهی تابلوهای شهری رای داده و با لایحه شهرداری موافقت کردند

در این جلسه تعدادی از اعضای شورای شهر نیز از شهردار اردبیل خواستند؛ تا در ارائه تخفیف 30 درصدی در صدور پروانه به ویژه برای افرادی که رقمی را به عنوان پیش پرداخت واریز کرده و در پرداخت مابقی مبلغ مشمول تخفیف 30 درصدی نمی‌شوند تصمیم‌گیری کرده تا شهروندان در پرداخت مطالبات شهرداری در ساخت و سازها و صدور پروانه با انگیزه و رغبت بیشتر حضور پیدا کنند.


احترام به رای اکثریت اعضای شورای شهر 

اختصاص اعتبار برای اجرای کانال سنگی خیابان صداوسیما



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up