• شناسه خبر : 15531
  • تاریخ انتشار : 18 مهر 1398 - 01:29

به نقل از رادیو اربعین، ایرج مسجدی، سفیر ایران در عراق درباره آخرین توصیه‌ها به زائران اربعین که قصد ورود به خاک عراق رادارند، تأکید کرد: ازدحام و شلوغی در مرزهای عراق سبب شده تا کمبود آب برای زائرانی که از مرز ایران عبور کرده و به خاک عراق می‌رسند وجود داشته باشد.

شهرخوان: به نقل از رادیو اربعین، ایرج مسجدی، سفیر ایران در عراق درباره آخرین توصیه‌ها به زائران اربعین که قصد ورود به خاک عراق رادارند، تأکید کرد: ازدحام و شلوغی در مرزهای عراق سبب شده تا کمبود آب برای زائرانی که از مرز ایران عبور کرده و به خاک عراق می‌رسند وجود داشته باشد.

وی افزود: زائران تا زمانی که در مرز عراق به پایانه ها رفته و به شهرهای عراق اعزام شوند حتماً با خود بطری آبی همراه داشته باشند که در صورت فقدان آب دچار مشکل نشوند.

توصیه همراه داشتن آب به‌خصوص برای زنان و کودکان

سفیر ایران در عراق بابیان اینکه توصیه همراه داشتن آب به‌خصوص برای زنان و کودکان قابل‌توجه‌تر است، گفت: زائران حتماً به افراد خانواده و دوستان خود اطلاع دهند که در بدو ورود به عراق با خود آب همراه داشته باشند.

مسجدی در ادامه گفت: توصیه دیگر ما به زائران این است که هر چه به اربعین نزدیک‌تر می‌شویم ازدحام جمعیت نیز افزایش می‌یابد لذا حتماً مردم آرامش خود را حفظ کرده و نگران موضوعی نباشند.

به گزارش مهر، وی افزود: زائران کم‌کم و به‌تدریج وارد مرزها شده و از آن خارج می‌شوند و در پایانه‌های عراق نیز به وسیله اتوبوس‌های عراقی به شهرها منتقل خواهند یافت و نگرانی و دغدغه‌ای وجود ندارد.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up