• شناسه خبر : 31243
  • تاریخ انتشار : 27 تیر 1399 - 02:12

‍ ۳۵ میلیارد ریال برای احداث و تکمیل فضاهای آموزشی در شهرستان مشگین شهر اختصاص داده شد.

 

احداث جاده

 

اکبر صمدی در جلسه شورای آموزش و پرورش که با حضور ناصری مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل برگزار شده بود با اعلام این مطلب گفت: امسال مبلغ ۳۵ میلیارد ریال برای احداث و تکمیل فضاهای آموزشی این شهرستان اختصاص داده شد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت قانونی تبصره ۱۱۲ قانون بودجه سال ۹۹ برفروش ساختمان قدیمی خانه معلم و خانه های سازمانی در قالب املاک مازاد و متروکه تأکید کرد و افزود: آموزش و پرورش با فروش این املاک و درآمد حاصل از آن می تواند نسبت به تکمیل پروژه های نیمه تمام آموزشی و تجهیز مدارس اقدام نماید.

دکتر صمدی ایجاد اردوگاههای آموزشی و پرورشی و مجتمع آموزشی و رفاهی معلمان و نهایتاً ارتقاء سطح کیفی و کمی وضعیت آموزشی شهرستان و هدایت تحصیلی دانش آموزان دوره دبیرستان را از اقدامات و اواویت های اساسی در حوزه آموزش و پرورش خواند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up