• شناسه خبر : 41984
  • تاریخ انتشار : 07 آذر 1399 - 10:01

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان گرمی از اختصاص ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار با عنایت دکتر فلاحی، مدیرکل میراث فرهنگی استان برای تامین زیرساخت های گردشگری شهرستان خبر داد.

گرمی

وی افزود: این میزان اعتبار با تخصیص ۱۰۰ در صدی از محل اعتبارات جهش تولید در اختیار اداره‌کل راهداری استان قرار خواهد گرفت تا برای تامین زیرساخت های گردشگری گرمی از جمله روستای رمضانلو و دمولی صرف شود.

حسین زاده تصریح کرد: توسعه زیر ساخت های گردشگری زمینه برای حضور هر چه بیشتر مسافران و گردشگران در این شهرستان را فراهم خواهد آورد که این امر می‌تواند گامی مهم در راستای رونق و توسعه اقتصادی این منطقه باشد.

وی همچنین از اهتمام جدی دکتر اسماعیلی نماینده شهرستان و نائب رییس اول کمیسیون اجتماعی مجلس و مهندس بهشتی فرماندار گرمی نسبت به توسعه گردشگری شهرستان گرمی تشکر و قدردانی کرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up