• شناسه خبر : 45336
  • تاریخ انتشار : 15 دی 1399 - 02:47

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از فعالیت هزار و ۲۰۰ هیات مذهبی در نقاط مختلف این استان خبر داد.

 

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگاران با بیان اینکه نحوه فعالیت هیات مذهبی استان تغییر کرده است، افزود: همه فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی استان در سال جاری زیرسایه کرونا قرار گرفته و برنامه‌های حضوری بسیار محدود شده است.

وی اظهار داشت: تدوین و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی استان امسال با اولویت استفاده از ظرفیت فضای مجازی بوده چرا که برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا برنامه‌های حضوری بسیار معدود و با اصل رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شد.

وی بیان کرد: برای تقویت برنامه‌های فرهنگی و مذهبی استان در شرایط کرونایی جامعه کانال‌ها و شبکه‌های مختلفی در فضای مجازی راه‌اندازی شده و تولید محتوا با استفاده از نظر علما و فضلای کشورمان در اختیار کاربران این کانال‌ها و شبکه‌ها قرار می‌گیرد.

جعفرزاده با بیان اینکه کرونا باعث شد تبلیغات اسلامی استان توجه ویژه ای به استفاده از ظرفیت فضای مجازی کند، اضافه کرد: هم اکنون ۷۴۹ سایت و گروه و کانال در فضای مجازی با عضویت بیش از ۳۵۰ هزار نفر در استان اردبیل مشغول تبلیغ دین مبین اسلام هستند.

وی با اشاره به اقدامات یک سال اخیر سازمان تبلیغات اسلامی در استان اردبیل ادامه داد: آسیب شناسی فعالیت‌ها در گذشته و تغییر رویکرد و جهش در اجرای برنامه‌های تبلیغی، تولید و اجرای برنامه‌های قوی و اثرگذار و تعریف افق های جدید از جمله این اقدامات می‌باشد.

وی همکاری و همفکری با نخبگان، استفاده از نظر تمامی اساتید و صاحبنظران مراکز دانشگاهی استان، دعوت به همکاری و توجه و استفاده از نظر و دیدگاه تمامی کنشگران فرهنگی و همکاری و تعامل با دیگر نهادهای فرهنگی را برای رسیدن به اهداف مورد نظر از دیگر اقدامات تبلیغات اسلامی استان عنوان کرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: در کنار تلاش برای استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تقویت باورهای دینی و جلوگیری از توقف برنامه‌های فرهنگی و مذهبی، تشکل‌های دینی وابسته به اداره کل تبلیغات اسلامی از ابتدای شیوع بیماری کرونا در جامعه خدمات قابل توجهی به مردم ارائه کردند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده گفت: غسل فوتی های کرونایی، ضدعفونی کردن اماکن عمومی، محلات و مساجد، تهیه و توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی در بین اقشار آسیب پذیر، تولید ماسک و تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی از جمله خدمات ارائه شده توسط طلبه ها و روحانیون استان در این مدت بوده است.

وی افزود: بنا گفته مسوولان در هر مکان و جایی قشر روحانی فعالیت داشته آسیب های اجتماعی و بزهکاری در آن جا کاهش چشمگیری داشته است.

به گزارش ایرنا، سه هزار روحانی آقا و خانم در استان اردبیل در سطوح مختلف وجود دارد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up