- شناسه خبر : 49036
- تاریخ انتشار : 13 اسفند 1399 - 01:56
عضو شورای شهر اردبیل گفت: دقت در رسیدگی به بودجه سال ۱۴۰۰ سبب نظم مالی شهرداری می شود.

علیرضا غریبی با اشاره به نقش راهبردی بودجه شهری در سال آینده عنوان کرد: انتخابات پیش رو و تغییرات اعضای شورا در سال آینده نباید باعث سردرگمی و خروج از برنامه در خدمات شهرداری به مردم شود.
وی با بیان اینکه دقت در رسیدگی به بودجه سال ۱۴۰۰ سبب انتظام عملی و کاری و نظم مالی شهرداری خواهد شد، افزود: با توجه به ضیق وقت در پایان سال و علی رغم تبلیغات پیش از موعد کاندیداهای خارج از شورا، تمام تلاش اعضای شورا به رسیدگی به تعرفه ها و جزییات بودجه صرف خواهد شد.
رئیس کمیسیون ترافیک دوره پنجم شورای شهر اردبیل گفت: علی رغم اینکه بخش حداکثری درآمد بودجه شهرداری اردبیل در مناطق مرکزی شهر حاصل می شود اما در تخصیص بودجه، همه مناطق به نسبت تقریبا برابر از بودجه برخوردار می شوند تا سعی شود برخی کمبودها در مناطق کم برخوردار برطرف شود.
غریبی در مورد بودجه بخش ترافیک شهر اردبیل نیز بیان کرد: شاهد افزایش ۴۴ درصدی در بودجه پیشنهادی در بخش ترافیک و حمل و نقل شهری هستیم و تمام سعی مان را خواهیم داشت تا بودجه بصورت واقعی تنظیم شود و در سال آتی با وجود وضعیت مبهم بیماری کرونا در واحد درآمد و هزینه کرد به مشکلات حبابی برخورد نکنیم.
وی افزایش بودجه های عمرانی از ۵۶ درصد به ۶۲ درصد را اقدام مناسبی برای افزایش سطح خدمات به شهروندان دانست و گفت: در سال ۱۳۹۹حدودا ۴۴ درصد بودجه برای هزینه های جاری و ۵۶ درصد آن برای اعتبارات تملک دارایی یا بودجه عمرانی بوده اما برای سال آتی افزایش اعتبارات عمرانی به ۶۲ درصد پیشنهاد شده است.
عضو شورای شهر اردبیل در پایان به حمایت از سرمایه گذاران تاکید کرد و گفت: مطالبات پیمان کاران و مشکلات بیمه ای آنها را نیز باید در بودجه سال آینده منظور کنیم چرا که بدون حضور پیمان کاران در کنار شهرداری، امکان ارایه خدمات کاهش می یابد.



