• شناسه خبر : 5142
  • تاریخ انتشار : 05 آذر 1397 - 11:48

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: براساس سطح بندی خدمات درمانی از سوی وزارت بهداشت،افزایش هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی تا سال ۱۴۰۴ در این استان پیش‌بینی شده است.

 

به گزارش شهرخوان، قدرت اخوان اکبری در نشست با استاندار اردبیل با محوریت احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی اردبیل افزود: در این راستا احداث بیمارستان هزار تختخوابی در اردبیل با توجه به جمعیت موجود و جمعیت شناور استان ضروری است.

وی ادامه داد: با وجود توسعه درمانی و افزایش تخت‌های بیمارستانی در چند سال اخیر، امکانات و تخت‌های موجود در استان جوابگوی مراجعات مردمی نبوده و این موضوع را می‌شود با مشاهده تخت‌های اکسترا و پر از بیمار بیرون از بخش در راهروهای بیمارستانی درک کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به روند نهایی پیگیری و آغاز عملیات اجرایی بیمارستان هزار تختخوابی طی آینده ای نزدیک یادآور شد: این بیمارستان در سایت پردیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل احداث می شود.

وی درخصوص توسعه آبدرمانی و گردشگری سلامت در استان نیز یادآور شد: جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی، افزایش مدت اقامت گردشگران در استان، گسترش گردشگری درمانی از اهداف برنامه های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در راستای ایجاد دانشکده آبدرمانی در سرعین است.

اخوان اکبری اضافه کرد: باتوجه به ایجاد اولین دانشکده آبدرمانی کشور در سرعین، تلاش می شود از تجربیات بین المللی و انتقال فنآوری های به روز جهانی و تخصص بالای جوانان مستعد و توانمند داخلی استفاده شود.

گفتنی است در این جلسه دو طرف راه های همکاری بین بخشی در خصوص احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی اردبیل، بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی مشگین شهر و بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی نجف زاده و نیز موضوع آبدرمانی و گردشگری سلامت را مورد بحث و بررسی قرار دادند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up