• شناسه خبر : 53318
  • تاریخ انتشار : 06 تیر 1400 - 07:02

فرماندار شهرستان پارس آباد گفت: با نگاه ویژه به حوزه گردشگری، میتوان بخش کشاورزی را نیز در مسیر توسعه قرار داد.

 

سموم کشاورزی

 

هیاتی که متشکل از مدیرکل و شورای معاونین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در شهرستان پارس‌آباد مغان که برای تسهیل و رفع موانع حوزه‌های مرتبط با اداره کل در محل فرمانداری حاضر شده؛ پای سخن سرمایه‌گذاران نشستند و موارد را بررسی کردند.

امامی، فرماندار پارس آباد، با بیان اینکه رویکرد پارس آباد برای توسعه، کشاورزی بوده، اظهار کرد: با توجه به قابلیت‌های شهرستان، با نگاه ویژه به حوزه گردشگری، میتوان این بخش را نیز در مسیر توسعه قرار داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با شنیدن دغدغه‌های سرمایه‌گذاران تصریح کرد: بحمدلله هیچ‌یک از مشکلات ذکر شده توسط سرمایه‌گذاران، به اداره کل میراث فرهنگی مرتبط نیست؛ اما برای حل مشکلات این عزیزان با سایر ادارات، در چهارچوب قانون وارد مذاکره خواهیم شد.

فلاحی به بیان عملکرد اداره کل در شهرستان پارس آباد اشاره کرد و گفت: تعیین حریم و استخراج نقشه‌ محیطی قلعه اولتان، اجرای رینگ دریاچه، اخذ نشان جغرافیایی ورنی و فراخوان‌های جذب سرمایه گذار بخشی از فعالیت‌هاست.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up