• شناسه خبر : 56042
  • تاریخ انتشار : 02 شهریور 1400 - 10:09

سرپرست فرمانداری خلخال گفت: طی هفته دولت بیش از ۴۸ پروژه عمرانی در شهرستان خلخال به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

افتتاح- بهره برداری

 

مسعود یگانه در دیدار اعضای شورای تامین با امام جمعه خلخال به‌مناسبت آغاز هفته دولت اظهار کرد: در هفته دولت بیش از ۴۸ پروژه عمرانی در حوزه گردشگری، راه، آب و طرح‌های هادی روستایی در مناطق شهری و روستایی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: اعتبار هزینه‌شده برای این طرح‌ها ۱۴۷ میلیارد تومان است که انتظار می‌رود خدمت شایسته‌ای با بهره‌برداری از این طرح‌ها به مردم ارائه شود.

سرپرست فرمانداری خلخال ادامه داد: ۷ طرح سرمایه‌گذاری و اقتصادی در شهرستان با اعتبار بالغ بر ۳۸ میلیارد تومان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی افتتاح می‌گردد.

یگانه با اشاره به برگزاری مراسم دهه اول ماه محرم با نظم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: در شهرستان خلخال اهالی ولایت‌مدار به بهترین نحو پروتکل‌ها را رعایت کردند.

وی بیان کرد: در تلاش هستیم تمامی ادارات با آخرین توان در خدمت مردم باشند و در مجموعه ادارات بیش از ۲۰۰ پست خالی شناسایی شده که نیازمند استقرار نیروهای جدید و استخدام و گزینش از طریق آزمون‌های دولتی است که با تکمیل این پست‌ها توان اداری ادارات در خدمت‌رسانی به مردم افزایش می‌یابد.

سرپرست فرمانداری خلخال در گزارشی از عملکرد قرارگاه کرونا در این شهرستان تصریح کرد: در شبانه‌روز گذشته بیش از ۱۰۰ بیمارکرونایی بستری و بیش از یکصد بیماری سرپایی به بیمارستان و اورژانس خلخال مراجعه نموده‌اند و بیش از ۱۲۰۰ بیمار در قرنطیه خانگی در حال درمان هستند.

یگانه گفت: در هفته‌های گذشته مشکل آب شرب به مشکلی عظیم تبدیل شده بود که توانستیم مشکل عمده آب شرب خلخال را حل کنیم ولی در بعضی از مناطق همچنان مثل اسلام‌آباد خلخال و مناطق مرتفع شهر با مشکل کم‌آبی مواجه هستیم که با راه‌اندازی تصفیه‌خانه آب شرب خلخال و انتقال آب از سد بفراجرد و تامین آب شرب بهداشتی و سالم مشکل هموطنان حل خواهد شد.

محرومیت شهرستان خلخال باید رفع شود

حجت‌الاسلام کریم اسدی، امام جمعه خلخال نیز در این نشست اظهار کرد: انتظار می‌رود مسؤولین شهرستان خلخال با هدف خدمت به مردم، تلاش خود را در جهت حل مشکلات جامعه را به کار گیرند.

وی افزود: شهرستان خلخال در سال‌های گذشته محروم مانده و این محرومیت اکنون باید با تلاش مسؤولین و نگاه مجموعه استانی با یک راه حل مناسب رفع شود.

اسدی گفت: هنوز در روستاهای بخش مرکزی ما در آسفالت روستایی مشکل داریم که شایسته دستگاه ذی‌ربط مسؤول نیست.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up