- شناسه خبر : 61716
- تاریخ انتشار : 22 دی 1400 - 12:25
دفاع ابراهیم صفری از مناطق محروم؛
عوارض مناطق کم برخوردار نباید با مناطق برخوردار یکسان باشد
عضو شورای شهر با اشاره به اینکه باید نگاه ویژه ای به عوارض مناطق کم برخوردار اردبیل داشته باشیم، گفت: توجه به این مناطق باعث توسعه و افزایش امکانات و همچنین کاهش ساخت و ساز غیرقانونی می شود.

ابراهیم صفری عضو شورای شهر اردبیل گفت: سالهای قبل برای رونق مناطق کم برخوردار تخفیف بیشتری برای اخذ پروانه شامل می شد ولی امسال به نظر می رسد این تخفیف ها برای همان مناطق اردبیل همان 35 درصد اعمال شده است که این تصمیم بدور از توسعه متوازن است.
وی با تاکید بر اینکه بسته های حمایتی منجر به کاهش ساخت و سازهای غیر مجاز در حاشیه شهرها می شود، گفت: پیشنهاد می کنم شورا و شهرداری در خصوص کاهش عوارض صدور پروانه در مناطق آسیبپذیر و کمبرخوردار شهر عنایت بیشتری داشته باشد.
عضو شورا با اشاره به اینکه شهرداری برای رغبت سرمایه گذاران باید همچون سالهای گذشته 20 درصد تخفیف بیشتری به مناطق کم برخوردار اختصاص دهد، گفت: این موضوع باعث افزایش رغبت سرمایه گذاران برای اجرای پروژههای زیرساختی و بزرگ در همین مناطق می شود.
صفری ادامه داد: شهردار محترم در بحث اخذ عوارض تجاری و مسکونی نیز نباید همه مناطق را با دید یکسان بنگرد چرا که قیمت و درآمد مغازه های مرکز شهر و پررفت و آمد با مغازه های مناطق کم برخوردار متفاوت است.
وی گفت: توصیه می کنم اعضای شورا و شهردار به مناطق کم برخوردار و توسعه نیافته توجه بیشتری داشته باشند.
عضو شورای شهر اردبیل افزود: ما امیدواریم در این دوره تمامی مناطق کم برخوردار به سطح دسترسی تمامی امکانات مناطق برخوردار برسند.
وی گفت: امیدوارم با تصمیمات سنجیده شاهد اجرای عدالت و برقراری توسعه متوازن در این مناطق شهر اردبیل باشیم .




