- شناسه خبر : 62337
- تاریخ انتشار : 30 دی 1400 - 04:40
جواد انصاری از شهردار اردبیل خواست؛ تا آخر بهمن هزینه ماشین آلات فعال در بخش خصوصی را پرداخت کرده و در این زمینه بی اعتمادی برای بخش خصوصی رقم نخورد.
آمادگی شورا برای خرید ماشین آلات برفروبی
ریس شورای شهر اردبیل با اشاره به وضعیت بارش برف سنگین در اردبیل و ضرورت به روز رسانی تجهیزات و امکانات اظهار کرد: اعضای شورای شهر مجوز لازم برای خرید مینی لودر و دستگاه های برف روب را به شهردار داده اند تا به سرعت و با اولویت این ماشین آلات را خریداری و به ناوگان موجود اضافه کنند.
وی از شهردار اردبیل خواست؛ تا آخر بهمن هزینه ماشین آلات فعال در بخش خصوصی را پرداخت کرده و در این زمینه بی اعتمادی برای بخش خصوصی رقم نخورد.
رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل افزود: قطعا در بودجه سال آینده نیز تلاش بر این است تا منابع مورد نیاز برای خرید ماشین آلات و تجهیزات برفروبی در نظر گرفته شده و در این زمینه اقدام به موقع به انجام برسد.
انصاری با دعوت از شهروندان برای مشارکت در عملیات برفروبی سطح شهر خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برف روبی کوچه ها و محلات از امشب آغاز شده با صدور اطلاعیه شهرداری امیدواریم شهروندان از پارک خودرو در کوچه ها و معابر پرهیز کرده و زمینه تسهیل فرآیند را در این حوزه به وجود آورند.

آمادگی شورا برای خرید ماشین آلات برفروبی


