• شناسه خبر : 62790
  • تاریخ انتشار : 14 بهمن 1400 - 11:39

عضو شورای شهر اردبیل گفت: مرکز پژوهش های شهرداری به هیچ وجه در سایه قرار نگیرد.

بهروز اسکندرپور:مرکز پژوهش های شهرداری به هیچ وجه در سایه قرار نگیرد

مرکز پژوهش های شهرداری راهکارهای علمی جهت تحول در مدیریت شهری ارائه دهد


به گزارش شهرخوان؛ رئیس کمیسیون پیگیری و نظارت شورای اسلامی شهر اردبیل :مرکز پژوهش های شهرداری با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی راهکارهای عملی و اجرایی جهت تحول در مدیریت شهری ارائه دهند.

بهروز اسکندرپور عضو شورای شهر اردبیل گفت: مرکز پژوهش های شهرداری باید فعالیت گسترده ای را انجام دهد و به هیچ وجه در سایه قرار نگیرد.

بهروز اسکندرپور در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار کرد: انتخاب چهره های علمی، متخصص و متعهد برای حضور در این دانشگاه بسیار ضروری است و امیدواریم از ظرفیت اساتید برجسته در این دانشگاه استفاده شود.

وی با بیان اینکه فضای این دانشگاه نیز باید تغییر یابد، خاطرنشان کرد: قرار شد تا در مسیر پردیس های دانشگاهی محقق و علوم پزشکی دانشگاه علمی – کاربردی شهرداری احداث شده و در این زمینه طراحی مناسبی را نیز شاهد باشیم.

عضو شورای شهر اردبیل ضرورت برگزاری کنفرانس ملی با محوریت درآمد شهرداری و شهر هوشمند را یادآور شد و بیان کرد: انتظار می رود در سال های آینده با فراخوان و هیئت علمی توانمند برگزاری کنفرانس های علمی و پژوهشی را شاهد باشیم.


شورای شهر اردبیل

مرکز پژوهش های شهرداری به هیچ وجه در سایه قرار نگیرد



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up