• شناسه خبر : 67550
  • تاریخ انتشار : 08 شهریور 1401 - 01:44

نماینده اردبیل در شورای عالی استان‌‌ها با اشاره به سیستم توزیع نان در شهرهای گردشگر پذیر گفت: در این شهرها سهمیه بر اساس جمعیت توزیع می‌شود در حالی که ده‌ها برابر جمعیت شهر گردشگر وارد شهر می‌شود که این مسئله موجب کمبود نان می‌شود.

آرد خمیر نان

محمود زنده دل با اشاره به وضعیت توزیع آرد در نانوایی‌ها گفت: بارها در این خصوص صحبت کرده‌ایم که آرد متناسب با نیاز مصرف مردم شهرها توزیع نمی‌شود و این مسئله برای شهرهای گردشگرپذیر بغرنج‌تر است.

وی افزود: توزیع آرد بر اساس تعداد جمعیت شهرها صورت می‌گیرد. این در حالی است که شهرهایی مانند سرعین که سالانه تعداد زیادی گردشگر جذب می‌کنند به سهمیه آرد بیشتری نیاز دارند. نمی‌شود که به گردشگر بگوییم چون آرد بر اساس جمعیت توزیع می‌شود پس برای شما نان نداریم یا هنگام آمدن با خودتان نان بیاوردید. این نه عاقلانه و نه منطقی است.

عضو شورای شهر سرعین با بیان اینکه شهر سرعین 5 هزار نفر جمعیت دارد اما سالانه 8 تا 10 میلیون گردشگر می‌پذیرد توضیح داد: دولت باید فکری به حال این مسئله کند و پخت باید مطابق با نیاز جمعیت باشد.

زنده دل ادامه داد: شاید بیشتر گردشگران و مسافرانی که به شهرها و روستاهای دارای جاذبه‌های گردشگری سفر کرده اند با این پدیده مواجه شده‌اند که ساعت 9 صبح پخت روزانه نان تمام می‌شود و اگر شانس بیاورند تنها می‌توانند نان بسته‌ای مانده از مغازه خریداری کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up