- شناسه خبر : 9510
- تاریخ انتشار : 19 تیر 1398 - 01:00
این نوشیدنیها حاوی کافئین یا تئین هستند، این ماده موجب سست شدن اسفنکتر مری و بالا آمدن اسیدها میشود. از سوی دیگر، ممکن است کافئین و تئین مخاط ریه را تحریک کند و باعث التهاب ریه در مبتلا یان شود.
شهرخوان: به بازگشت مواد از معده به مری ریفلاکس گفته میشود که برخی مواد غذایی موجب تشدید یا اتفاق آن میشود و باید از آنها پرهیز کرد.
این نوشیدنیها حاوی کافئین یا تئین هستند، این ماده موجب سست شدن اسفنکتر مری و بالا آمدن اسیدها میشود. از سوی دیگر، ممکن است کافئین و تئین مخاط ریه را تحریک کند و باعث التهاب ریه در مبتلا یان شود.
نوشیدنیهای گازدار
از تمام نوشیدنیهای گازدار باید اجتناب کرد زیرا این نوشیدنیها احتمال نفخ را افزایش میدهند، نفخ نیز روی اسفنکتر مری تأثیر منفی دارد.
شیر
شیر مادهای غذایی است که باید از آن پرهیز کرد، زیرا حاوی چربی، پروتئین و کلسیم است، سه عنصری که باعث تحریک و در نهایت تولید اسید معده میشوند.
شکلات شیری
شکلات شیری همزمان حاوی چربی و کافئین است؛ بنابراین به عنوان عامل ایجاد سوزش معده شناخته میشود.
خوراکیهای چرب
هر چه غذا چرب تر باشد، هضم آن مشکل تر و طولانی تر خواهد شد. در این حالت مواد غذایی مدت بیشتری در معده باقی میمانند، و این ماندن ترشح اسیدهای معده را افزایش میدهد.
نعناع و قرص نعناع
نعناع خاصیتی دارد که این خاصیت باعث سست شدن اسفنکتر مری میشود. این مورد در باره گوجه فرنگی هم صدق میکند.