• شناسه خبر : 9773
  • تاریخ انتشار : 24 تیر 1398 - 11:52

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با اشاره به راه اندازی ۱۵ سامانه جدید تقویت تلفن همراه در استان، گفت: یک نقطه در جاده در حال احداث خلخال به درام و یک نقطه در راه تازه احداث خلخال به فیروزآباد شامل این سامانه‌ها است.

شبکه مجازی موبایل

به گزارش شهرخوان، مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل گفت: تلفن های همراه اول جایگزین تلفن بی سیم در مناطق روستایی این استان شده است.

بهمن اسمعیل زاده روز یکشنبه در نشستی با فرماندار خلخال گفت: با اجرای طرح برگردان تلفن‌های بی سیم روستایی به همراه اول از این پس نیازی به تنظیم دستی گوشی‌های تلفن همراه در زمان ورود و یا گذار از مناطق روستایی نبوده و در حال حاضر همه تلفن‌های بی سیم روستایی با سیگنال تلفن همراه اول کار می‌کنند.

سهم اردبیل از اعتبار شبکه مخابراتی ناچیز است

وی با اشاره به تخصیص اعتبارات کلان ملی برای توسعه شبکه‌های مخابراتی روستایی از محل اعتبارات یو، اس، او وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور گفت: متأسفانه سهم استان اردبیل از این اعتبارات بسیار ناچیز بوده و این اعتبارات برای توسعه شبکه‌های مخابراتی روستایی در این استان مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

وی اظهار داشت: در حالی که طرح توسعه شبکه مخابراتی استان در گذشته با پوشش ۸۰۰ روستا اجرا شده ولی به علت وجود نواقصی در زمان اجرای طرح از سوی شرکت بخش خصوصی مجری طرح عملاً این امر محقق نشده و بسیاری از روستاهای استان از این طرح بهره نمی‌برند.

وی به برنامه ریزی برای راه اندازی ۱۵ سامانه جدید تقویت تلفن همراه در استان اشاره کرد و گفت: یک نقطه در جاده در حال احداث خلخال به درام و یک نقطه در راه تازه احداث خلخال به فیروزآباد شامل این سامانه‌ها است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان‌های خلخال و گرمی مشکل دارترین شهرستان‌های استان اردبیل در بحث زیرساخت‌های مخابراتی هستند، از تلاش برای رفع این مشکل و توزیع متوازن امکانات زیر ساخت مخابراتی در این ۲ شهرستان خبر داد.

واگذاری 400 خط تلفن ثابت به مشترکان روستایی خلخال

او گفت: در یک سال گذشته ۴۰۰ خط تلفن ثابت روستایی به همت شرکت مخابرات خلخال در این شهرستان به مشترکان روستایی واگذار شده است.

اسمعیل زاده افزود: هزینه یک کیلومتر کابل تلفن ثابت روستایی ۲۵۰ میلیون ریال بوده و با توجه به تقاضای راه اندازی خطوط این تلفن در روستاهای کم جمعیت و با ۲ یا سه خانوار در مسافت‌های بیش از پنج کیلومتر برای شرکت مخابرات مقدور نیست.

وی اظهار داشت: سیستم جدید اف، تی، تی، اچ راه اندازی و فیبر نوری خانگی نیز در اردبیل واگذار می‌شود و این کار با توجه به تقاضا و نیاز مردم در شهرستان‌های این استان هم اجرا خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به وجود مشکل آنتن دهی تلفن همراه اول در شهرک قاضی خلخال بیان کرد: تجهیزات و دکل آنتن تقویت امواج تلفن همراه اول و اینترنت فور جی در این شهرک خریداری و با نصب آن در محوطه جمعیت هلال احمر بزودی این مشکل برطرف می‌شود.

وی با اشاره به برخی مقاومت‌های صورت گرفته از سوی ساکنان محلات مورد هدف نصب آنتن‌های تقویت امواج تلفن همراه گفت: بر خلاف نظرغیر کارشناسی افراد فعالیت این آنتن‌ها هیچ گونه عوارضی برای همسایگان ندارد.

او افزود: از اول امسال مبلغ آبونمان تلفن‌های ثابت خانگی و اداری استان اردبیل در راستای اجرای حکم دیوان عدالت اداری از فیش‌های صادره از سوی شرکت مخابرات حذف شده است.

فریدون بابایی، فرماندار خلخال نیز در این جلسه با بیان اینکه رضایت اهالی روستاهای این شهرستان از عملکرد شرکت مخابرات و با واگذاری تلفن‌های ثابت روستایی و ارتقای سطح آنتن دهی تلفن همراه در این مناطق افزایش یافته، خواستار نصب تجهیزات تقویت امواج تلفن همراه در تفرجگاه اندبیل و همچنین اجرای طرح فیبر نوری کارخانه نئوپان این شهرستان شد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up