• شناسه خبر : 13232
  • تاریخ انتشار : 25 شهریور 1398 - 12:16

مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: طبق آمار در حال حاضر ۳۳ درصد از مجموع مدارس استان شامل ۹۲۳ مدرسه با چهار هزار و ۱۱۲ کلاس نیازمند بازسازی هستند که باید در راستای تدوین برنامه مناسب برای حل این مشکل اساسی اقدام اساسی انجام شود.

نوسازی مدرسه

به گزارش شهرخوان، دولت لطفی ، مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل هم در این باره گفت: طبق آمار در حال حاضر ۳۳ درصد از مجموع مدارس استان شامل ۹۲۳ مدرسه با چهار هزار و ۱۱۲ کلاس نیازمند بازسازی هستند که باید در راستای تدوین برنامه مناسب برای حل این مشکل اساسی اقدام اساسی انجام شود.

وی افزود: بازسازی مدارسی که در استان شرایط مناسبی ندارند یک اولویت اساسی است و در این زمینه درصدد تامین اعتبارات کافی و لازم هستیم تا بتوانیم هر چه سریع‌تر پروژه‌های نیمه‌تمام را به اتمام رسانده و در راستای توسعه پروژه‌های آموزشی به اهداف خود جامه عمل بپوشانیم.

میانگین سرانه آموزشی در استان اردبیل بالاتر از شاخص کشوری است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل همچنین با اشاره به این که میانگین سرانه آموزشی در استان بالاتر از شاخص کشوری است، گفت: باید تمام تلاش خود را برای نوسازی و بازسازی مدارس استان انجام دهیم چرا که برخورداری دانش‌آموزان استان از بهترین امکانات یک اولویت اساسی است و برای تحقق اهداف مورد نظر استفاده از ظرفیت‌های موجود الزامی است.

وی با اشاره به اینکه ۲۱ درصد مدارس اردبیل ۲ نوبته هستند، گفت: باید تلاش شود تا سرانه فضای آموزشی را که در جایگاه ۱۳ کشوری است بالا ببریم.

330

 

افزایش چهار برابری اعتبارات ملی در استان

لطفی افزود: سال گذشته طی سفر سه‌گانه معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس به استان، شاهد افزایش چهار برابری اعتبارات ملی در استان بودیم، به‌طوری که تصمیم گرفته شد با تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام هیچ طرح بلاتکلیف در استان باقی نماند.

وی ادامه داد: طی بازدیدهای صورت گرفته از پروژه‌های مختلف، برای تکمیل مدارس نیمه‌تمام ، سالن‌های ورزشی و نمازخانه‌ها اعتبار مورد نیاز را دریافت کردیم و در حال حاضر منابع اعتباری ما از ۱۳.۵ میلیارد تومان به ۵۵ میلیارد تومان افزایش یافته و قادر هستیم پروژه حیات طیبه در مرکز استان، ۴۶ نمازخانه و ۱۵ سالن ورزشی باقیمانده از سال‌های گذشته را تکمیل کنیم.

تحویل 4 سالن ورزشی تا شروع سال جدید

لطفی افزود: در سایه پیگیری‌های صورت گرفته ۴۹ مدرسه با ۱۵۶ کلاس درس و همچنین تکمیل ۱۵ سالن ورزشی در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گرفت و قرار شد تا شروع سال تحصیلی جدید چهار سالن ورزشی به آموزش و پرورش تحویل داده شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل همچنن استانداردسازی سیستم گرمایشی ۲۰ مدرسه، توزیع ۵۰۰ دستگاه بخاری هرمتیک، محوطه‌سازی و آسفالت ۱۰۰ مدرسه به همراه تکمیل و بهره‌برداری از ۳۵ پروژه مختلف در این بخش را از فعالیت‌های اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس در یک سال گذشته اعلام کرد.

لطفی با اشاره به راه‌اندازی فاز اول حیات طیبه و افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه هاجر تا شروع سال تحصیلی جدید گفت: در مسکن مهر پیله‌سحران و شام‌اسبی ساخت واحدهای آموزشی با تامین ۲ میلیارد تومان اعتبار در اولویت قرار گرفته و تا اول مهر یک واحد آموزشی در هیر، مدرسه سه کلاسه عموقین و سالن ورزشی شهریار آماده بهره‌برداری خواهند شد.

او در مورد تاخیر در افتتاح مجتمع آموزشی حیات طیبه با ۳۶ کلاس درس مقطع ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه بیان کرد: این پروژه سال‌های متمادی بلاتکلیف بوده و به دنبال سفر رئیس سازمان و با تزریق ۶/۵ میلیارد تومان اعتبار، اجرای آن سرعت گرفته و قرار است فاز اول آن در قالب ۱۲ کلاس آماده بهره‌برداری شود.

پیشرفت ۸۵ درصدی پروژه آموزشی هاجر

لطفی با اشاره به پیشرفت ۸۵ درصدی پروژه آموزشی هاجر افزود: موفق شدیم در ارزیابی ملی رتبه دوم کشوری را در بین استان‌های مختلف به دست آوریم به طوری که سرعت کارهای عمرانی ما در ۲ سال اخیر، چهار برابر شده و هیچ پروژه بلاتکلیف و راکدی در استان نداریم.

وی افزود: عمده پروژه‌های دولتی بالای ۶ کلاس است و از خیرین خواسته‌ شده در کنار مشارکت نوسازی مدارس، در ساخت مدارس بالای ۶ کلاس ورود پیدا کنند تا ساخت فضاهای آموزشی باکیفیت و مناسب انجام شود.

لطفی با بیان اینکه ۲.۴ دهم ساختمان‌های آموزش و پرورش کشور (هزار و ۹۸۸ واحد) در استان اردبیل قرار دارد، اظهار داشت: میانگین سرانه آموزشی در استان اردبیل ۵۶ صدم مترمربع بالاتر از کشور است و رتبه ۱۳ را در بین ۳۱ استان کشور دارد.

در 5 شهرستان به احداث مدارس جدید نیاز است

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل ادامه داد: فضای آموزشی استان در پنج شهرستان از متوسط کشوری بالاتر است و تنها در پنج شهرستان به احداث مدارس جدید نیاز است.

لطفی در مورد مقاوم‌سازی واحدهای آموزشی بیان کرد: کمتر از ۳۰ درصد مدارس کشور و همچنین استان اردبیل نیاز به تخریب و بازسازی دارند و سعی می‌شود هر سال با جذب منابع این مدارس فرسوده و تخریبی بازسازی شود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون در استان اردبیل ۱۲۶ پروژه آموزشی نیمه‌تمام، چهار مدرسه احداثی در مسکن مهر، پنج مدرسه سبز، ۶ باب اردوگاه و تامین تجهیزات آموزشی به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال در اولویت برنامه‌ریزی‌های اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس است که امید است به سرانجام مطلوب برسد.


راه‌اندازی فاز اول حیات طیبه



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up