- شناسه خبر : 13269
- تاریخ انتشار : 25 شهریور 1398 - 09:22
برای تقویت غضروفها و کاهش درد مفاصل مکمل هایی مانند آووکادو و سویا موجود است که علاوه بر خاصیت ضد درد مفاصل، این مواد غذایی مسکن و ضد التهاب محسوب می شوند.
سویا و آووکادو برای درمان زانو
به گزارش شهرخوان ، یک متخصص ارتوپد گفت: با مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان ها از بروز دردهای مفاصل و غضروفی جلوگیری کنید.
محمدرضا فاخر متخصص ارتوپد اظهار کرد: برای کاهش درد مفاصل و تقویت غضروفها مکمل هایی مانند سویا و آووکادو موجود است که علاوه بر خاصیت ضد درد مفاصل، این مواد غذایی ضد التهاب و مسکن محسوب
می شوند.
وی بیان کرد: سویا باعث تقویت مفاصل و بازسازی غضروف ها شده و در کاهش دردهای مفاصلی و استخوان ها اثر بخش و سودمند است و افراد باید مصرف سویا را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهند تا دچار درد
مفاصل و مشکل غضروفی نشوند.
فاخر عنوان کرد: سویا حاوی آنتی اکسیدان بوده و افرادی که نسبت به شیر حسیاسیت دارند با خوردن شیر سویا از مواد معدنی و ویتامین های شیر بی بهره نمیمانند و استخوان های بدنشان با جذب کلسیم لازم از
استحکام کافی برخوردار می شود.
مصرف ماهی سالمون بهترین درمان برای درد مفاصل
وی تاکید کرد: مصرف ماهی چرب سالمون درد مفاصل را تسکین می دهد و امگای 3 و همچنین ماهی کیلکا سرشار از کلسیم بوده و برای دردهای آرتروزی مفید است.
فاخر اظهار کرد: روغن سیاه دانه با ترکیبی از بادام تلخ باعث کاهش درد آرتروز زانو بوده و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان برای مفاصل سودمند است.
درد زانو را چگونه درمان کنیم؟
کدام خوراکی برای درد زانو مفید است؟
چه راهکارهایی برای درمان زانو وجود دارد؟