• شناسه خبر : 31437
  • تاریخ انتشار : 29 تیر 1399 - 11:21

فرماندار نیر با اشاره به اینکه دولت با جدیت به‌دنبال رفع موانع تولید است، گفت: راهکار توسعه اقتصادی شهرستان نیر حمایت از سرمایه‌گذاران بوده و با توجه به این امر فعالان اقتصادی در شهرستان مورد حمایت جدی هستند.

 

کارخانه تولیدی صنعتی

 

ابراهیم امامی افزود: این واحدهای مرغداری ۱۰ هزار قطعه‌ای و ۱۶ هزار قطعه‌ای بوده و با فعال شدن دوباره آنها، تعداد واحدهای مرغداری فعال شهرستان نیر به ۱۵ واحد رسید.

به گفته وی هم‌اکنون ۱۵ نفر به صورت مستقیم در این واحدهای مرغداری فعال هستند.

فرماندار نیر اضافه کرد: در این شهرستان، سالانه بیش از یک هزار و ۷۵۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ، ۳۸۰ تن تخم‌مرغ و بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی تولید می‌شود.

امامی با اشاره به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ۲۵ کیلوگرم می‌باشد بیان کرد: مصرف داخلی این شهرستان حدود سالانه ۴۵۰ تن در سال بوده و بیش از یک هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان به سایر شهرستان‌های استان و استان‌های همجوار صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه دولت با جدیت به‌دنبال رفع موانع تولید است، افزود: صنعت مرغداری در این شهرستان از ظرفیت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری و ایجاد رونق اقتصادی و اشتغالزایی است و در این خصوص باید تمهیدات لازم جهت مرتفع نمودن مسائل و مشکلات آنها در سطح شهرستان فراهم شود.

امامی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه کشاورزی و دامپروری بیان کرد: با سرمایه‌گذاری‌های بومی در چند سال اخیر شاهد توسعه و رشد تولیدات دامپروری و کشاورزی بویژه توسعه پرورش مرغ در شهرستان بوده‌ایم.

فرماندار نیر از تلاش برای رفع مشکلات پیش‌روی سرمایه‌گذاران و صاحبان واحدهای تولیدی در شهرستان نیر خبر داد و گفت: راهکار توسعه اقتصادی شهرستان نیر حمایت از سرمایه‌گذاران بوده و با توجه به این امر فعالان اقتصادی در شهرستان مورد حمایت جدی هستند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up