• شناسه خبر : 32485
  • تاریخ انتشار : 09 مرداد 1399 - 12:41

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: زیرساخت های لازم برای توسعه کشور فراهم است که امیدواریم با انتخابات ریاست جمهوری پیش رو و روی کار آمدن دولت جوان و انقلابی این چرخه کاملتر شود.

مجلس
بدری با بیان اینکه سوء مدیریت در دولت کاملا مشهود است، گفت: تا آخرین لحظلات عمر دولت با به چالش کشاندن وزرا و مسئولان، به آنها اجازه کم کاری و راحت طلبی نخواهیم داد.
 نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارش عملکرد مجلس یازدهم طی دو ماه گذشته پرداخت و گفت: ایجاد ساختار برای شکل گیری مجلس انقلابی در کنار ایفای نقش برای تعیین هیئت رئیسه انقلابی و شکل گیری کمیسیون های انقلابی مهمترین کاری بود که نمایندگان استان در مجلس یازدهم طی دو ماه گذشته انجام دادند.
وی در ادامه سخنان خود به مرکز پژوهش های مجلس و دیوان محاسبات نیز اشاره کرد و گفت، هر دو مجموعه مهم نیز به نیروهای جوان و انقلابی سپرده شد تا تحولات پیش آمده کاملتر شود.
بدری به انتظارات مردم از مجلس یازدهم پرداخت و گفت: همه عوامل بالا در تحقق امیدها و ارزوهای مردم مهم هستند که به لطف خداوند متعال زیرساخت های لازم برای توسعه کشور فراهم است که امیدواریم با انتخابات ریاست جمهوری پیش رو و روی کار آمدن دولت جوان و انقلابی این چرخه کاملتر شود.
رئیس جمهور از جرأت و کارایی لازم برخوردار نیست
این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود به طرح پرسش و همچنین استیضاح رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده حتما وزرا را به چالش خواهیم کشاند و اجازه کم کاری تا آخرین لحظه عمر دولت به مدیری نخواهیم داد.
وی با بیان اینکه سوء مدیریت رئیس جمهور کاملا مشهود است، گفت: متاسفانه وی از جرأت و کارایی لازم برخوردار نیست.
چرا دولت برای کنترل ارز کاری نمیکند
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تورم بالای حاکم بر اقتصاد کشور نیز اشاره کرد و گفت: دولتی که خود مدت ها دولت قبل را در خصوص تورم به خصوص قیمت دلار ۳ هزار و هشتصد تومانی مورد آماج حملات قرار داده بود و وعده دلار ارزان به مردم داده بود چرا امروز در برابر دلار ۲۴هزار تومنی سکوت اختیار کرده و کاری در راستای کاهش و کنترل نرخ ارز ان جتم نمی دهد.
بدری به برنامه های کمیسیون اقتصادی مجلس در راستای کنترل و کاهش نرخ ارز اشاره کرد و گفت: بزودی برنامه های موثری در این راستا انجام خواهد گرفت.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up