• شناسه خبر : 41073
  • تاریخ انتشار : 28 آبان 1399 - 08:05

معاون زراعی وزیر کشاورزی گفت: توجه دولت به بخش کشاورزی توجه ویژه ای است.

مزرعه کشاورزی

 معاون زراعی وزیر کشاورزی و هیئت همراه همزمان با سفر به شهرستان پارسآباد از ظرفیتهای کشاورزی شرکت ملی پارس بازدید کردند.

شرکت ملی پارس با مدیریت مهندس اکبر محمدزاده بعنوان بزرگترین تولید کننده و انحصاری بذور  ذرت ۷۰۴،  کلزای زمستانه ارقام هیدرومل، نپتون،  ناتالی و رقم بهاره آر جی اس و بذور گلرنگ رقم صفه و گلدشت، واحد نمونه در زمینه تولید بذور در شمالغرب و کشور بوده و می تواند زمینه صادرات بذر به خارج کشور را نیز فراهم نمایند.

وفابخش معاون وزیر جهاد کشاورزی در سفر به شهرستان پارس آباد گفت: امسال دومین سفر من به شهرستان پارس آباد هست  و خوشبختانه توجه دولت به بخش کشاورزی در این منطقه  به واسطه تولیدات آن توجهی ویژه است.

وی افزود:امروز برداشت مکانیزه پنبه در این منطقه را شاهد بودیم که به نوبه خود حر کت خوبی بود و بایستی به واسطه شرایط کرونایی حاکم بر کشورهای جهان مکانیزاسیون در برداشت محصولات کشاورزی مورد توجه قرار گیرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up