• شناسه خبر : 29371
  • تاریخ انتشار : 05 تیر 1399 - 05:50

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت های کشاورزی استان اردبیل نیازمند توجه ویژه در بخش کلان کشوری است.

کشاورزی

علی نیکزاد روز پنجشنبه در نشست هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی با مدیران استان اردبیل اظهارداشت: یک پنجم سیب‌زمینی کشور در استان اردبیل تامین می‌شود و لازم است نگاه جدی‌تری به بخش‌های مختلف آن وجود داشته باشد.

وی افزود: استان اردبیل در کشور قطب کشاورزی محسوب می‌شود و باید به عنوان محور توسعه همواره در تصمیمات مسوولان کشوری و استانی در اولویت قرار بگیرد.

وی گفت: در شرایط فعلی بنا به فرموده مقام معظم رهبری کشاورزی محور اقتصاد مقاومتی بوده و فعالان این بخش به عنوان فعالان تولید از جایگاه مهمی برخوردار بوده و برای بهبود وضعیت اقتصادی آنها می بایست بیش از پیش همت و تلاش کنیم.

نیکزاد با اشاره به سفر وزیر جهاد کشاورزی در هفته آتی به استان اردبیل بیان کرد: عمده درخواست‌ها و مطالبات حوزه کشاورزی استان از وزیر جهاد کشاورزی دریافت اعتبارات کافی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و یا برای احداث و تاسیس مراکز مهم تحقیقاتی و تولیدی می‌باشد و برای تحقق آن تلاش خواهد شد.

او اظهارداشت: با جدیت هرچه تمام‌تر و همچنین با همت و هماهنگی نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و امام جمعه ، مجمع نمایندگان و استاندار همه مطالبات در تمامی حوزه‌های مهم کشاورزی ، عشایری ، شیلات ، پایاب سد ، مراکز تحقیقاتی و گلخانه‌های استان در جریان سفر وزیر پیگیری می‌شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up