- شناسه خبر : 4296
- تاریخ انتشار : 14 اسفند 1397 - 01:06
شهردار خلخال گفت: با وجود معرفی این شهر به عنوان یکی از شهرهای سبز کشور، میانگین سرانه فضای سبز آن پایین تر از استان است.
فاطمه جوادی در جلسه ستاد برگزاری برنامه های روز درختکاری و هفته منابع طبیعی افزود: در حالی که سرانه فضای سبز استان اردبیل 12 متر مربع به ازای هر شهروند است، این میزان در خلخال 6.2 متر مربع می باشد.
او اظهار کرد: بی توجهی شهروندان به نگهداری فضای سبز موجود، استفاده از نهال های غیر سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه و از بین رفتن بسیاری از درختان کاشته شده و بکارگیری روش های منسوخ شده آبیاری در گذشته از جمله عوامل پایین بودن سرانه فضای سبز در این شهر است.
جوادی گفت: سرانه فضای سبز شهر خلخال با اجرایی شدن طرح های توسعه ای از جمله احداث جنگل مصنوعی و نهال کاری در سطح گسترده به 2 برابر در آینده افزایش می یابد.
وی افزود: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان اردبیل در واگذاری 23 هکتار از اراضی ملی واقع در منطقه گونی و بام خلخال، این منطقه بزودی در اختیار شهرداری قرار گرفته و نسبت به توسعه فضای سبز و کاشت نهال در آن اقدام می شود.
او همچنین به اجرای طرح راه اندازی سامانه آبیاری قطره ای این منطقه با هدف صرفه جویی در آب اشاره کرد و گفت: این طرح با برآورد 30 میلیارد ریال اعتبار و در مراحل مختلف و با توجه به تنش آبی تا سال 1400 اجرایی خواهد شد.
جوادی افزود: برای اجرای طرح توسعه و نگهداری فضای سبز شهری، شهرداری با تهیه نهال های زینتی و تحویل به شهروندان برای کاشت در محله و خیابان محل سکونت خود بنام افراد مورد نظرشان اقدام کرده است.
پور محمد ، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلخال نیز در این جلسه از توزیع نهال رایگان غیر مثمر در بین شهروندان در هفته منابع طبیعی از روز 15 تا 22 اسفند خبر داد.
به گفته وی، در حال حاضر 45 هزار هکتار جنگل در این شهرستان وجود دارد و برای مراقبت از آن منابع طبیعی شهرستان نیازمند همکاری و مشارکت همه جانبه مردم است.
خلخال در جنوب اردبیل و در همسایگی استان گیلان واقع است.




