• شناسه خبر : 68347
  • تاریخ انتشار : 18 مهر 1401 - 01:30

مدیر اجرایی هیئت حمایت از صنایع در بزرگ‌ترین کارخانه نساجی خاورمیانه گفت: بازدید شخص استاندار اردبیل در محل کارخانه و انتشار این اخبار در رسانه‌ها نشان از عادی شدن روند کار تولید و اشتغال در کارخانه بوده و برگشت ثبات و آرامش در این مدت کوتاه را به‌ارمغان دارد.

محمدباقر حاجی‌محمدی، مدیر اجرایی هیئت حمایت از صنایع در بزرگ‌ترین کارخانه نساجی خاورمیانه، ۱۸ مهرماه، در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: بازدید شخص استاندار اردبیل در محل کارخانه و انتشار این اخبار در رسانه‌ها نشان از عادی شدن روند کار تولید و اشتغال در کارخانه بوده و برگشت ثبات و آرامش در این مدت کوتاه را به‌ارمغان دارد.

مدیر اجرایی هیئت حمایت از صنایع در بزرگ‌ترین کارخانه نساجی خاورمیانه تصریح کرد: صنایعی که با مطالبات کارگری و اعتصابات کارگران اعم از پرداخت ناقص حقوق و یا واریز دستمزد قطره‌چکانی و در فواصل دوماهه و بعضاً ۶ماهه و انباشت طلبکاران متعدد که دارای حکم توقیف اموال از کارخانه می‌باشند روبه‌رو می‌شود، موجب ورود هیئت حمایت از صنایع البته با مکاتبات شورای تأمین استان و مجوز وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در آن می‌شود که با انتصاب مدیران اجرایی مربوطه اداره امور کارخانه به‌دست گرفته می‌شود.

حاجی‌محمدی افزود: در همین راستا مدیران اجرایی و هیئت حمایت از صنایع در کارخانه سبلان پارچه اردبیل مستقر شده‌اند و از تاریخ ۳ مرداد امسال به‌صورت موقت و ۱۲ مرداد به‌صورت قطعی کارخانه تحویل مدیران اجرایی منتصب هیئت حمایت شده است.

مدیر اجرایی هیئت حمایت از صنایع در بزرگ‌ترین کارخانه نساجی خاورمیانه ابراز کرد: در طول ۲ ماه گذشته اقدامات متعددی به‌عمل آمده و منجر شده است به این‌که از طریق حمایت‌هایی که صندوق دولت انجام داده است تمامی معوقات پرسنل پرداخت شده و خوشبختانه تمامی مطالبات کارگری و حقوق‌های عقب‌مانده تا این لحظه به صفر رسیده است.

حاجی‌محمدی ادامه داد: همچنین یک سری مطالبات اعم از ایاب و ذهاب و مطالبات سالهای قبل کارگری و بیمه تکمیلی پرسنل به‌میزان ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای برطرف کردن مشکلات درمانی و پرداخت بخشی از هزینه‌های ضروری و جراحی پرسنل و خانواده‌های آنها پرداخت گردیده است.

وی خاطرنشان کرد: مشکل و چالش اساسی که بعد از گذشت دو ماه با آن مواجه هستیم و به‌نوعی به دغدغه مدیران تبدیل شده است حضور و مراجعه طلبکاران متعدد سال‌های گذشته از صاحب کارخانه که بعضاً نیز با حکم قضایی و به‌صورت توقیف اموال توأم است باعث شده است ادامه روند تولید مختل شود و انرژی مدیران اجرایی را برای خدمت‌رسانی بهتر و بیشتر به این مجموعه را بگیرد، همچنین دغدغه عمده مدیران اجرایی در کارخانه برگشت پرسنل پوشاک به محل کار است و با توجه به این‌که در حدود ۲۰۰ نفر از طریق مدیریت قبلی و به‌واسطه زیان‌ده بودن کارخانه کنار گذاشته شده بودند و در واقع تعدیل نیرو برای آن‌ها انجام یافته بود، طبق تأکیدات شورای تأمین و استاندار و تأکیدات امام جمعه محترم اردبیل جزو تعهدات مدیران اجرایی و هیئت حمایت می‌باشد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن با اخذ سفارشات لازم طی روزهای آتی با قطعیت برای ادامه اشتغال در قسمت پوشاک به کار بازگردانده خواهند شد.

مدیر اجرایی هیئت حمایت از صنایع در بزرگ‌ترین کارخانه نساجی خاورمیانه اذعان کرد: در خصوص وضعیت حق بیمه کارگران از ابتدای سال ۱۴۰۰ متأسفانه از طریق مدیران قبلی کارخانه بابت بیمه تأمین اجتماعی هم پرداختی انجام نشده و یک ماه در میان به‌صورت بلاتکلیف باقی مانده است.

حاجی‌محمدی ادامه داد: طبق تمهیدات به‌عمل‌آمده درصدد هستیم مشکلات بیمه تأمین اجتماعی را که از زمان مدیریت قبلی و صاحب کارخانه به‌وجود آمده است از طریق سرمایه‌گذاران بعدی و ادامه روند تولید و درآمد برطرف نماییم.

وی اظهار کرد: در این خصوص لازم است براساس مجوزهایی که هیئت حمایت از صنایع به مدیران اجرایی آن اعطا می‌کند با مدیرکل محترم تأمین اجتماعی به مذاکره بپردازند و در این راستا با مساعدت‌هایی که براساس قانون از سوی ایشان انجام می‌شود با همفکری و تأمین و پرداخت قسمتی از بدهی‌های کارخانه به سازمان تأمین اجتماعی مشکل بیمه این عزیزان نیز برطرف شود و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

این مدیر اجرایی هیئت حمایت از صنایع ابراز کرد: به‌هرحال مشکلات تأمین هزینه‌های هنگفت بیمه تأمین اجتماعی از طریق مدیران اجرایی مربوطه و همفکری و توافقات لازم و نیز با تأمین بودجه از طریق روند تولید و درآمدهای کارخانه برطرف خواهد شد.

حاجی‌محمدی در خصوص آمار پرسنل نیز ادامه داد: متأسفانه در مقطعی از سال ۱۴۰۰ بنا به دلایل خاص و عمدتاً سیاسی و نامعلوم استخدام افرادی به‌صورت فله‌ای از طرف مدیریت قبلی انجام گرفته است که متأسفانه به‌صورت غیرتخصصی و غیرحرفه‌ای کارگران را تزریق کرده‌اند و آن موجب شده است راندمان قسمت پوشاک به‌شدت پایین بیاید و موجب ضرر و زیان به کارخانه شود، بنابراین این موضوع سبب ایجاد یک سری نارضایتی‌ها شده است و کارخانه عملاً نتوانسته است به تعهدات تولیدی خود برسد که به همین دلیل هزینه و حقوق آن‌ها به این واسطه دچار اختلال شده و بهانه‌ای شده است تا پرداخت‌ها به‌صورت ناقص انجام شود.

وی گفت: به‌هرطریق ممکن و با کناره‌گیری از سیاست‌های غلط قبلی مدیران قبلی تعهد داریم که با آموزش افراد و به‌کارگیری و حفظ آن‌ها، به‌واسطه این‌که اکثریت پرسنل سرپرست خانوار هستند و مشکلات اقتصادی و درآمدی و اجتماعی دارند برای آن‌ها قطعاً و حتماً چتر حمایتی داشته باشیم و آنان را به محل کار برگردانیم و اشتغال پایدار برایشان ایجاد کنیم.

حاجی‌محمدی ادامه داد: با انجام اقدامات لازم در این زمینه هرچند مشکل ولی همراه با اقدامات تخصصی و کارشناسانه نتیجه‌بخش و اثربخش می‌توان در خدمت‌رسانی به تمامی پرسنل این کارخانه موفق عمل کرد.

وی در خصوص امنیت شغلی پایدار پرسنل نیز اظهار کرد: از ابتدای ورود هیئت حمایت از صنایع و با توجه به شناخت بنده از وضعیت پرسنل، نگرانی‌های موجود به‌صورت گاه‌گداری به‌دلیل عدم مدیریت سالم و ثابت کارخانه سبب شده بود که همچنان دغدغه‌های امنیت شغلی و اشتغال وجود داشته باشد.

حاجی‌محمدی خاطرنشان کرد: در طول ۳ ماه گذشته پرسنل به این باور رسیده‌اند که به‌راحتی و طبق سلایق شخصی کنار گذاشته نمی‌شوند و برخوردهای سلیقه‌ای هیچ تأثیری در تعدیل کاری آنان نخواهد داشت.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر پرسنل و کارگران آرامش کاری و فکری دارند و بر این باور هستند که در این مدت به ثبات و آرامش رسیده‌اند و امیدواریم با تداوم و قدرت هرچه بیشتر کارها را ادامه دهیم.

مدیر اجرایی هیئت حمایت از صنایع در بزرگ‌ترین کارخانه نساجی خاورمیانه ابراز کرد: امیدواریم با تلاش‌های به‌عمل‌آمده بتوانیم دغدغه‌های فکری و حقوقی را برطرف کنیم و محیطی آرام و سالم را در اختیار آن‌ها قرار دهیم تا خدمات تولیدی خود را به‌نحو مطلوب و احسن انجام دهند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up