• شناسه خبر : 54908
  • تاریخ انتشار : 10 مرداد 1400 - 11:22

با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار اردبیل، فاز نخست یک کارخانه گیاهان دارویی به بهره برداری رسید.

 

گیاه دارویی

 

آیت‌الله سیدحسن عاملی امام جمعه اردبیل ‌در مراسم بهره‌برداری از فاز نخست کارخانه تولید دارو در اردبیل اظهار داشت: برای ساخت و تجهیز این واحد تولیدی که روزانه تعداد ۵۰۰ هزار شیشه دارو تولید می‌کند مبلغ ۷ میلیون یورو سرمایه‌گذاری و زمینه اشتغال ۲۵۰ نفر فراهم شده است.

وی افزود: با تکمیل دیگر فازهای این واحد تا پایان امسال برای دو هزار و ۵۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد شده و اردبیل به قطب تولید انواع داروهای گیاهی، سرم سازی، ساکشن و نظایر آن در ایران تبدیل خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل از این مجموعه تولیدی به عنوان یک واحد تولیدی کم‌نظیر در ایران یاد کرد و گفت: تمام هزینه‌های این واحد با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تامین شده است.

عاملی افزود: این شرکت یکی از ۱۰ شرکت فعال دارویی در ایران است و به امید خداوند با ساخت و تکمیل سه فاز دیگر این مجموعه استان اردبیل به قطب تولید انواع داروهای گیاهی ، شیمیایی و نیز ظروف دارویی در ایران تبدیل خواهد شد.

استاندار اردبیل نیز در این مراسم با بیان اینکه این استان ظرفیت بسیار خوبی برای کشت گیاهان دارویی دارد، گفت : سطح زیر کشت این محصولات طی هشت سال گذشته از ۶۷ هکتار به ۸۰۰ هکتار افزایش یافته و طی این مدت میزان تولید گیاهان دارویی به یک هزار تن افزایش یافته است.

بهنام جو گفت: این واحد تولیدی ‌که امروز شاهد بهره‌برداری از فاز اول آن هستیم سالانه به ۱۲ هزار تن انواع گیاهان دارویی نیاز دارد که امید است با افزایش سطح زیر کشت این محصول و صنایع تبدیلی ذیربط علاوه بر نیاز این کارخانه مازاد آن به دیگر نقاط کشور صادر شود.

رئیس صنعت و معدن استان اردبیل نیز در این مراسم گفت : از ابتدای امسال تاکنون ۸۰ پروانه تولیدی و صنعتی در استان اردبیل صادر شده ‌که نسبت به پارسال ۳۸ درصد رشد دارد.

رامین صادقی افزود: تا پایان امسال ۱۸ کارخانه و واحد صنعتی بزرگ با اشتغال‌زایی پنج هزار و ۸۰۰ نفر و نیز ۱۵۰ واحد تولیدی کوچک به بهره برداری می‌رسد.

وی گفت: استان اردبیل سال گذشته در پرداخت تسهیلات یارانه‌دار در کشور رتبه دوم را به دست آورد و امسال نیز مبلغ یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از منابع مختلف جذب و برای پرداخت در اختیار بانک‌های عامل قرار گرفته است.

این واحد در زمینی به مساحت هفت هکتار، نزدیک به ۴۰ هزار متر زیربنا احداث شده و با راه‌اندازی کامل خط تولید بزرگترین کارخانه تولید کننده دارو خواهد بود و در این مجموعه نیازهای داروها از جمله ظروف شیشه ای و پلاستیکی گیاهان دارویی هم تولید خواهد شد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up