• شناسه خبر : 37456
  • تاریخ انتشار : 14 مهر 1399 - 10:56

رئیس کمیسیون فرهنگی واجتماعی شورای اسلامی شهر اردبیل افزود: مجموعه پیاده راهی را در داخل فضای شهر اردبیل احداث شده توانسته در راستای تعیین و تقویت هویت تاریخی، باستانی و فرهنگی اردبیل یک بستری امن و راحت را برای شهروندان ایجاد کند.

حبیب فتحی

رئیس کمیسیون فرهنگی واجتماعی شورای اسلامی شهر اردبیل گفت: اگر در شهر یک پیاده راهی را احداث کنیم همراه با آن یک نابسامانی در آن منطقه نیز حذف می‌شود و به جای آن زیبایی‌هایی جایگزین می‌شود.

حبیب فتحی ضمن اشاره به محوریت پروژه‌های سلامت و پیاده محور با رویکرد شهر انسان محور در اردبیل، اظهار کرد: لازمه پیشرفت در احداث این پروژه‌ها ایجاد و تغییر زیرساخت‌های شهری است تا شعار انسان محوری در اردبیل به معنای واقعی خود برسد بنابراین با تأسیس فرهنگ سراهای متعدد ایجاد مکان‌هایی با امکانات رفاهی و تفریحی در محله‌های پر تجمع شهری و احداث رینگ‌های سلامت و پیاده روی از جمله فعالیت‌های مشارکتی شورا و شهرداری اردبیل در راستای شهر انسان محور بوده است.

وی افزود: اعضای شورا با مشارکت شهرداری در راستای ارتقا فرهنگ پیاده روی و شهری سالم برای شهروندان، پروژه‌های پیاده راه سازی را تعیین و احداث کرده و هدف از این فعالیت‌های عمرانی بهبود و ارتقای سطح زندگی شهروندان، افزایش سلامت جوانان و رونق روابط اجتماعی بوده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اردبیل تصریح کرد: برای احداث مجموعه پیاده راه” شهید گاه “و” شیخ صفی الدین اردبیلی” هزینه‌ای بالغ بر شش میلیارد تومان در شورای شهر تصویب و تعیین شد. علاوه بر این اقدامات، ایجاد چمن مصنوعی در رینگ سلامت شهید “برزگر” است که این طرح به عنوان طولانی‌ترین رینگ سلامت پس از رینگ پیاده محور “شورابیل” با هدف شهر انسان محور در دست احداث است و به زودی بهره برداری خواهد شد.

وی با اشاره به انسجام تمامی ابعاد برای تحقق توسعه عمرانی و فرهنگی شهر خاطرنشان کرد: این امر قطعاً تحقق نخواهد یافت مگر اینکه شورای شهر و شهروندان و تمامی عوامل دخیل باهم متحد و انسجام فرهنگی داشته باشند. مفاهیمی مانند رشد و پیشرفت زمانی معنا پیدا می‌کند که بتوان در آن تربیت نیروی انسانی، تربیت اقشار مختلف جامعه در زندگی شهروندی را لحاظ کرد، از این رو در شورا تمام تلاش بر این است تا برای رسیدن به این مهم از تمام ظرفیت‌های موجود در شهر بهره گرفته شود.

فتحی با بیان اینکه برای توسعه شهر باید تمامی فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی در انسجام کامل باشند گفت: اگر بخواهیم تمامی اقدامات شورا و شهرداری را در هر ابعادی تحلیل و توصیف کنیم، تا به امروز سعی شده که انسان محور بودن اردبیل را برای فعالیت‌های شهری در نظر بگیریم. مانند مجموعه گردشگری شورابیل که با حداقل زمان به یک مجموعه ایمن و پیاده محور شهر تبدیل شده و به عنوان یک برند برای اردبیل و ایران شناخته شده است.

عالی قاپو

وی افزود: مجموعه پیاده راهی را در داخل فضای شهر احداث شده به نام پیاده راه “اسفریس” یا گذرگاه فرهنگی و هنری در کنار مقبره شیخ صفی الدین اردبیلی که پاتوق فرهنگی و اجتماعی مردم شده است و توانسته در راستای تعیین و تقویت هویت تاریخی، باستانی و فرهنگی اردبیل یک بستری امن و راحت را برای شهروندان ایجاد کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اردبیل تصریح کرد: از دیگرپروژه های پیاده راه سازی که پیش از این بخش وسیعی از آن در حال احداث بوده و سال ۹۹ بخش‌های دیگر آن به بهره برداری رسیده می‌توان به پیاده راه “شهیدگاه “که توانسته با احیا بافت فرسوده نیازهای انسانی شهر را برطرف کند اشاره کرد. این مجموعه پیاده راه به مکانی مناسب برای آئین‌ها و برگزاری مراسم‌های فرهنگی و مذهبی تبدیل شده است و مراسم آئینی در آن انجام شد.

وی افزود: هدف از احداث پروژه‌های نام برده و بهره گیری از آن‌ها در برنامه‌های مدیریت شهری به منظور ارتقای سلامت شهروندان، حفظ و تأمین حقوق شهروندی و رفع هنجارهای عمرانی و اجرای زیباسازی شهر است. اگر در شهر یک پیاده راهی را احداث کنیم همراه با آن یک نابسامانی در آن منطقه نیز حذف می‌شود و به جای آن زیبایی‌هایی جایگزین می‌شود.

فتحی خاطر نشان کرد: اگر پروژه‌های عمرانی تأثیری در روح و روان انسان داشته باشد قطعاً باز خورد این تأثیرات در زندگی شهری و شخصی شهروندان نیز نتایج مثبتی خواهد داشت و اگر بتوان در شهروندان روحیه‌ای خوب را ایجاد کرد قطعاً می‌توانیم به جامعه‌ای پویا دست پیدا کنیم.

شورابیل



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up